Tutkijoille

Hankkeen PowerPoint-pohjat ja muut tutkijoille tarpeelliset työkalut talletetaan tälle sivulle.

 

STN-hankkeiden yleiset viestintäohjeet

Viestinnässä rahoittajaksi tulee merkata Strategisen tutkimuksen neuvosto, ei Suomen Akatemia.

Erityisen tärkeää rahoittajan tietojen kirjaaminen oikein on artikkeleissa ja muissa julkaisuissa, jotta tiedot niistä rekisteröityvät oikein. Hyvänä perussääntönä on, että kiitoksissa/acknowledgment-osiossa mainitaan rahoittajana Strategisen tutkimuksen neuvosto/Strategic Research Council at the Academy of Finland + konsortion johtajan rahoituspäätösnumero + kirjoittajien osahankkeiden rahoituspäätösnumerot.

Infokooste viestinnän tueksi / Fact sheet to support communications

 

PowerPoint-pohjat

PowerPoint-pohja suomeksi (10.8.2017)

PowerPoint-pohja englanniksi (10.8.2017)

Jos tiedosto ei avaudu oikein, talleta se ensin tietokoneellesi ja avaa vasta sieltä.

Ohjeistus hankkeen nimen käytöstä

Hankkeen nimi on suomeksi Polkuja työhön. Tämä suomenkielinen nimi muodostaa myös hankkeen tunnuksen eli logon.

Hankkeen nimi on englanniksi Occupational restructuring challenges competencies. Hankkeella ei ole lyhyttä englanninkielistä nimeä eikä englanninkielistä tunnuslogoa. Logoa käytetään siis aina suomeksi.

Kun kerrot hankkeesta kansainvälisille yleisöille, käytä ensimmäistä kertaa hankkeesta puhuttaessa yhdistelmää, jossa hankkeen suomenkielinen nimi selitetään auki englanninkielisen hankenimen avulla: Polkuja työhön – Occupational restructuring challenges competencies.

Tämän jälkeen voit viitata hankkeeseen lyhyemmin joko suomen- tai englanninkielisellä hankenimellä sen mukaan, kumpi sopii paremmin kontekstiin.